Bauskas novadā mašīna nāvējoši traumē uz ceļa sēdošu sievieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien diennakts tumšajā laikā sabraukta uz ceļa sēdoša sieviete, kas no gūtajām traumām nomira, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 13 cilvēki, no kuriem puse ir gājēji vai velosipēdisti - kopumā seši.

Plkst.17.40 Bauskas novadā Mežotnes pagastā uz ceļa Bauska -Mežotne 6.kilometrā autovadītājs uzbrauca uz ceļa braucamās daļas sēdošai sievietei, kura no gūtajām traumām negadījuma vietā mira. Viņas personība tiek noskaidrota, vēsta policija.

Plkst.7.11 Garkalnes novadā uz ceļa Rīga- Veclaicene 14.kilometrā notika sadursme starp divām automašīnām un riteņbraucēju. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēda vadītājs - 1947.gadā dzimis vīrietis, kurš atradās alkohola reibumā, un tika nogādāts slimnīcā. Cieta arī 1974.gadā dzimusi sieviete un 2012.gadā dzimusi meitene, kuras nogādātas slimnīcā.

Liepājā gājējs sadūries ar tramvaju. 1974.gadā dzimušais vīrietis nogādāts slimnīcā. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūru BNS informēja, ka cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā ar smagām traumām. Mediķi viņam konstatējuši ribu un augšstilba lūzumus, kā arī sistas brūces sejā.

Uz autoceļa Balvi- Baltinava nenoskaidrots vadītājs, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, notrieca uz ceļa braucamās daļas esošo gājēju – 1967.gadā dzimušu vīrieti, kurš nogādāts slimnīcā. Negadījums notika plkst.18.10.

Mediķi viņam konstatējuši smagu galvas traumu - cietušais ar Nacionālo bruņoto spēku helikopteru nogādāts Rīgas austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Savukārt Rīgā automašīna notriekusi kādu 61 gadu vecu sievieti, kurai mediķi konstatējuši smagu galvas traumu un apakšstilba lūzumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu