Rīgā automašīna notriec gājēju un aizbēg no notikuma vietas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca kādu 31 gadu vecu sievieti un aizbēga no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Antonijas ielas un Kalpaka bulvāra krustojumā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1983.gadā dzimušu sievieti, un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Viļānu pagastā, autoceļa Gaigalava - Viļāni 23.kilometrā, sadūrās automašīna "Audi 100" un automašīna 'VW". No avarējušās automašīnas ar traumām slimnīcā nogādāti 2011.gadā dzimusi meitene un 1984.gadā dzimusi sieviete.

Vecumnieku pagastā automašīna «Audi A3», kuru vadīja 1971.gadā dzimusi sieviete, izvairoties no frontālas sadursmes ar automašīnu «Opel», nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas «Audi» vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši piecus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti četri iereibuši autovadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu