Diennakts gaišajā laikā vakar notriekti trīs gājēji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī notikuši trīs nelaimes gadījumi, kuros automašīnas notriekušas gājējus. Visos gadījumos sadursmes notikušas diennakts gaišajā laikā, un cietušie pēc negadījuma nogādāti slimnīcā, liecina Valsts policijas informācija par aizvadītās diennakts statistiku.

Jēkabpilī, Vienības ielā, vakar plkst.15.20 pretī degvielas uzpildes stacijai nenoskaidrots vadītājs, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, uz gājēju pārejas uzbrauca 1941.gadā dzimušai sievietei un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Tāpat plkst.15:20 Rīgā, Blaumaņa ielā, 1992.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Subaru», uzbrauca gājējai, 1939.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt ap plkst.16.20 Rīgā, 11.novembra krastmalā, 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi» uzbrauca 1959.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 10 cilvēki. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 168 autovadītāji, bet četri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu