Iereibusi sieviete Talsos nobrauc no ceļa un apgāžas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Automašīna grāvī; ilustratīvs foto.
Automašīna grāvī; ilustratīvs foto. Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Vakar neilgi pēc plkst.23 Talsos kāda 1980.gadā dzimusi sieviete reibumā nobraukusi no ceļa un viņas vadītais auto apgāzies uz jumta, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Sieviete ar automašīnu «Chrysler PT Cruiser» braukusi pa Daģu ielu virzienā no Kārļa Mīlenbaha ielas un, neizvēloties pareizo braukšanas ātrumu, netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās uz jumta.

Negadījumā bojāta automašīna un cietusi arī pati vadītāja, kuras atbrīvošanai no automašīnas bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta speciālistu palīdzība. Pēc izvilkšanas no auto sievietei sniegta medicīniskā palīdzība un konstatēts alkohola reibums.

Savukārt Rīgā, Brīvības ielā, vakar plkst.18.46 notika sadursme starp trim automašīnām - «Toyota», kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, «Mazda», kuru vadīja 1979.gadā dzimusi sieviete, un BMW, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas «Mazda» vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Maskavas un Strengu ielas krustojumā Rīgā plkst.11.35 notika sadursme starp automašīnām «Mercedes Benz», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, un «Opel», kuru vadīja 1948.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta «Opel» vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 10 cilvēki. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 168 autovadītāji, bet 4 pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī notriekti trīs gājēji, kuri pēc negadījuma nogādāti slimnīcā. Vienā no gadījumiem šoferis uz gājēju pārejas Jēkabpilī notriecis 1941.gadā dzimušu sievieti un no notikuma vietas aizbēdzis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu