Satiksmi slēgtajās 13.janvāra ielas joslās atjaunos rīt no rīta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīt no rīta tikts atjaunota satiksme slēgtajās 13.janvāra ielas joslās. «Rīgas ūdens» pārstāvis Artūrs Mucenieks pastāstīja, ka ūdensvadu remonta vieta ir noasfaltēta, taču uzreiz noņemt barjeras un ļaut mašīnām braukt pa šīm joslām nebūtu prātīgi, jo asfaltā varētu rasties iesēdumi, tādēļ pavasarī to nāktos remontēt.

Mucenieks jau iepriekš paskaidroja, ka ilgstošāki darbi saistībā ar aizbīdņa remontu paredzēti pie viesnīcas «Opera» Raiņa bulvārī 33, bet tie neradīs ne satiksmes ierobežojumus, ne arī ūdens apgādes traucējumus.

Tikmēr saistībā ar tikko pabeigtajiem remontdarbiem ūdensvados Rīgas centra rajonos ūdensapgādē var rasties uzduļķojumi.

Kā ziņots, pēdējās divas dienas 13.janvāra ielā pretī Stacijas laukumam tika veikts ūdensvadu remonts. To pabeigt bija plānots vakar, bet sarežģījumu dēļ tas turpinājās vēl šorīt. Darbu veikšanas laikā ir ierobežota satiksme - slēgtas divas ielas joslas virzienā uz 11.novembra krastmalu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu