Šorīt apgrūtināta braukšana ir Latgalē, vietām Kurzemē un Vidzemē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt apledojuma dēļ uz valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināta braukšana Latgalē, vietām Vidzemē un Kurzemē, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) apkopotā operatīvā informācija.

Vidzemē braukšana ir apgrūtināta divos ceļa posmos, proti, uz autoceļiem Bīriņu pagrieziens - Tūjas krustojums un Tūjas krustojums - Ainaži. Šajos ceļa posmos ir apmācies, vietām veidojas apledojums.

Savukārt Kurzemē braukšana ir apgrūtināta uz autoceļiem Usma - Ugāle, Ugāle - Pope un Talsi - Stende - Kuldīga.

Latgalē braukšanas apstākļi nav apmierinoši uz autoceļiem Jēkabpils - Varakļāni, Varakļāni - Rēzekne, Grebņeva - Rēzekne, Rēzekne - Špoģi, Rēzekne - Gulbene, Pļaviņas - Aiviekste, Aiviekste - Madona un Madona - Gulbene.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās vietām apgrūtina braukšanas apstākļus Aizkraukles, Cēsu, Jēkabpils, Madonas, Rēzeknes un Ventspils apkaimēs.

VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» veic brauktuves pretapledojuma apstrādes darbus ceļu slidenajos posmos.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. LVC atgādina, ka ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu