Uz ceļiem dzīvību zaudē divi cilvēki - riteņbraucējs un gājējs, kuram pārbrauc divi auto

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uz ceļiem dzīvību otrdien zaudējuši divi cilvēki - riteņbraucējs un gājējs. Ap astoņiem no rīta Daugavpils novada Naujenē pie zīmes «Apdzīvotas vietas sākums» 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot «Mazda», uzbrauca velosipēdistam - 1965.gadā dzimušam vīrietim, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām mira.

Savukārt pussešos vakarā Salaspils novadā ciemata «Enerģētiķis» tuvumā 1968.gadā dzimis vīrietis ar «Toyota Avensis» uzbrauca nenoskaidrotam gājējam, kurš pēc trieciena nokļuva pretējā braukšanas joslā, kur tam pāri pārbrauca «Hyundai», kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis. Aiz viņa brauca «VW Golf», kas izvairoties no sadursmes, nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbrauca žogam un auto apgāzās. Avārijā nenoskaidrotais gājējs - aptuveni 50 gadus vecs gāja bojā, bet cieta 1959.gadā dzimis vīrietis no «VW Golf».

Policija arī informē, ka pusdeviņos no rīta otrdien Lībagu pagastā 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot «Citroen Berlingo», slideno ceļa apstākļos nobrauca no ceļa braucamās daļas un auto apgāzās.

Engures novadā koka celmā, nobraucot no ceļa, ietriecās 1967.gadā dzimusī sieviete, kas brauca ar «Hyundai Tucson». Viņa neizvēlējās drošu ātrumu attiecībā pret ceļa segumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca koka celmam.

Rucavas pagastā diennakts tumšajā laikā neapgaismotā ceļa posmā, uzbrauca velosipēda vadītājam - 1967.gadā dzimušam vīrietim, kurš brauca tajā pašā virzienā. Cietušais velosipēdists nogādāts slimnīcā.

Uz ceļiem otrdien cieta 17 cilvēki, tostarp divi gājuši bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu