Vakar satiksmes negadījumos gājuši bojā divi, cietis 21 cilvēks

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, cietis 21 cilvēks, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policija.

Rīgā, Gogoļa ielā zem dzelzceļa pārvada virzienā uz 13.janvāra ielu, 1966.gadā dzimis autovadītājs uzbrauca gājējai - 1931.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja ceļa braucamo daļu zem dzelzceļa pārvada. Cietusī nogādāta slimnīcā, kur vēlāk nomira.

Neretas novadā uz ceļa Nereta-Vecumnieki-Subate 1975.gadā dzimis autovadītājs notrieca pa ceļu pretī nākošus gājējus – 1955. un 1962.gadā dzimušus vīriešus. 1962.gadā dzimušais vīrietis notikuma vietā gāja bojā, bet otrs cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Rēzeknē, Dārza ielā, 1966.gadā dzimusi autovadītāja aizķēra gājēju - 2002.gadā dzimušu zēnu, kurš ielas braucamo daļu šķērsoja tam neparedzētā vietā. Cietušais pēc mediķu apskates palaists mājās no slimnīcās.

Kocēnu novadā, Kocēnu pagastā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu izraisīja sadursmi ar 1994.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu «BMW 318», kas ietriecās priekšā stāvošajā «Audi 80», kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes izraisītājs no notikuma vietas aizbrauca, neziņojot par to likumā noteiktā kārtībā. Cietis BMW vadītājs, kā arī 1976.gadā dzimusi sieviete un 1996.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt 1952.gadā dzimusi autovadītāja ceļa Kuldīga-Aizpute-Līči 49.kilometrā virzienā no Aizputes uz Cīravu neņēma vērā ceļa meteoroloģiskos apstākļus un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā dēļ netika galā ar automašīnas vadību un iebrauca pretējā braukšanas pusē, kur notika sadursme ar 1988.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu. Sadursmē cieta 1988.gadā dzimušais autovadītājs un 1989.gadā dzimis vīrietis.

Amatas novadā, Drabešu pagastā, autoceļa Umurga-Cēsis-Līvi 41.kilometrā 1989.gadā dzimusi autovadītāja nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 72 satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks, tostarp astoņi gājēji. Divi cilvēki gājuši bojā.

Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 159 protokoli. Pagājušajā diennaktī par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi autovadītaji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu