Piektdienas pievakarē daudzviet Rīgā ir sastrēgumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Intensīvās satiksmes dēļ transporta pārvietošanās Rīgas ielās piektdienas pievakarē ir palēnināta un daudzviet izveidojušies sastrēgumi, liecina portāla «Balticmaps.eu» informācija.

Vislielākie sastrēgumi ir uz Vanšu tilta virzienā uz centru un Viskaļu ielā virzienā uz Teiku, kur sastrēgumā jāpavada vismaz desmit minūtes.

Apgrūtināta satiksmes kustība ir arī K.Valdemāra ielā Pārdaugavas virzienā, Valguma ielā no Trijādības ielas puses un Rostokas ielā virzienā uz Zolitūdes ielu.

Sastrēgumi izveidojušies arī Viskaļu ielā līdz 2.līnijai, Miera ielā pie Dzemdību nama virzienā uz centru, kā arī Raņķa dambī, Merķeļa ielā no K.Barona ielas līdz Brīvības ielai, Zolitūdes ielā līdz Rostokas ielai un Bauskas ielā no Koku ielas līdz Viesītes ielai.

Tāpat ar ilgāku braukšanas laiku autovadītājiem jārēķinās Balasta dambī, centra virzienā, Zirņu ielā no K.Valdemāra ielas uz Miera ielu un Uzvaras bulvārī pirms Raņķa dambja, braucot centra virzienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu