Visā Latvijā apledo ceļi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Apledojuma dēļ svētdienas pēcpusdienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti uz valsts galvenajiem, reģionālajiem un vietējas nozīmes ceļiem daudzviet Latvijā, liecina «Latvijas valsts ceļi» (LVC) operatīvā informācija.

Uz galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināta braukšana Tallinas šosejas posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagrieziena aiz Saulkrastiem, Vidzemes šosejas posmos no Rīgas līdz Līgatnei un no Virešiem līdz Veclaicenei, Valmieras šosejas posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, Daugavpils šosejas posmā no Ogres līdz valsts robežai, Jelgavas šosejas posmā no Jelgavas līdz Meitenei, Liepājas šosejas posmā no Kalnciema līdz Liepājai.

Apledojuši arī galvenie ceļi Smiltene - Gulbene, Aiviekste - Gulbene, Rēzekne - Gulbene, Pļaviņas - Gulbene, Jēkabpils - Rēzekne - Terehova, Grebņeva - Rēzekne - Daugavpils - Medumi, kā arī Daugavpils un Rēzeknes apvedceļi.

Reģionālie un vietējas nozīmes ceļi apledo lielākajā daļā Latvijas teritorijas.

Autoceļu uzturētāji apstrādā ceļus ar pretslīdes materiāliem.

LVC aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu