Ugunsdzēsēji pēc divām avārijām atbrīvojuši cilvēkus no sadragātiem auto

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdien pusdienlaikā notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi, pēc kuriem cietušie no avarējušajiem spēkratiem bija jāatbrīvo, izmantojot hidrauliskos instrumentus, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ap plkst.12 divu auto sadursme notikusi Augusta Deglava un Dārzciema ielas krustojumā, Rīgā. Glābēji palīdzējuši izkļūt no auto kādam tajā iespiestam vīrietim, kurš pēc tam nogādāts Gaiļezera slimnīcā.

Pēc plkst.13 noticis ceļu satiksmes negadījums uz Liepājas šosejas Brocēnu novadā, kur cietuši trīs cilvēki. Vienu no viņiem nācies atbrīvot, izmantojot hidrauliskos instrumentus.

Kā ziņots, daudzviet Latvijā šodien apledo ceļi. Patlaban apledojuma dēļ braukšanas apstākļi ir apgrūtināti uz valsts galvenajiem un reģionālajiem ceļiem daudzviet Vidzemē - Valmieras, Cēsu, Limbažu un Valkas apkaimē, liecina «Latvijas valsts ceļi» (LVC) operatīvā informācija. Vietējie ceļi apledo arī Latgalē.

LVC aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu