Satiksmes negadījumos svētdien cietuši 14 cilvēki, viens gājis bojā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Satiksmes negadījumos svētdien cietuši 14 cilvēki, bet viens gājis bojā. Tostarp Brocēnu novadā 1982.gadā dzimusi sieviete ar «BMW 525» uz brauktuves saslīdēja un, iebraucot pretējā braukšanas joslā, sadūrās ar pretim braucošo «Volvo», kurai bija piekabe, un kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis.

Avārijā cieta «BMW» vadītāja un pasažieri – 2011.gadā dzimusi meitene un 1961.gadā dzimusi sieviete. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Valmierā slimnīcā pēc medicīniskās palīdzības vērsās 1994.gadā dzimusi sieviete, kura nenovaldīja auto, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Avārijā cieta arī pasažieris - 1990.gadā dzimis vīrietis.

Ap plkst.14.48 Rīgā, Lielirbes ielā pagaidām nezināms vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējam - 1987.gadā dzimušam vīrietim un aizbrauca no negadījuma vietas. Cietušais tika nogādāts slimnīcā.

Bet svētdien pusdienlaikā Rīgā, G.Astras ielā notika sadursme starp «VW», kuru vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā, un «VW», kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis.

Jau ziņots, ka ap sešiem vakarā Rēzeknes novadā Kantinieku pagastā «KIA Sephia» nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca upē. Negadījumā cieta un notikuma vietā gāja bojā 1957.gadā dzimis vīrietis. Autovadītājs iebrauca Liužankas upē. Viņu izcēla Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai BNS pastāstīja, ka, ierodoties notikuma vietā, mediķi veikuši reanimācijas pasākumus, taču tie izrādījušies veltīgi.

Mediķi uzskata, ka līdz izvilkšanai no ūdens, cietušais tajā pavadījis pārāk ilgu laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu