Svētku laikā policija organizēs masveida reidus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Laikā no 23.decembra līdz 5.janvārim Valsts policijas (VP) darbinieki pievērsīs pastiprinātu uzmanību ceļu satiksmes dalībnieku drošībai, kā arī organizēs masveida reidus. Tiks kontrolēts, vai šoferis pie stūres nav reibumā, vai tiek ievērots atļautais braukšanas ātrums, vai tiek lietotas drošības jostas un bērnu sēdeklīši un vai tiek ievēroti citi ceļu satiksmes noteikumi.

Tāpat arī policistu uzmanība tiks pievērsta mazāk aizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku drošībai. Policija uzmanīs, lai gājēji, velosipēdisti un mopēdu vadītāji pārvietotos droši, bet neapgaismotos ceļa posmos, kā arī ārpus apdzīvotām vietām, pārējiem satiksmes dalībniekiem būtu labi pamanāmi ar atstarojošajiem elementiem apģērbā vai ar atstarojošajām vestēm.

VP aicina visus transportlīdzekļa vadītājus svētkus svinēt apdomīgi un nesēsties pie stūres reibumā. Tāpat VP aicina atcerēties, ka arī nākamajā dienā pēc alkoholisko dzērienu lietošanas, pie stūres sēsties nav ieteicams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu