Piektdienas vakarā Elejā satiksmes negadījumā gājusi bojā sirmgalve

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas vakarā Elejā satiksmes negadījumā gājusi bojā sirmgalve.

Jelgavas novadā, Elejā, Lietuvas ielā, plkst.20.15 nenoskaidrots vadītājs, ar automašīnu «Mazda 626» izraisīja sadursmi ar 1984.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu «Audi A6 Avant». Pēc sadursmes «Audi A6» nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās, bet «Mazda 626» vadītājs notikuma vietu atstāja, pārkāpjot noteikto kārtību. Negadījumā bojā gājusi 1933.gadā dzimusī automašīnas «Audi A6 Avant» pasažiere.

Savukārt Rīgā, Satekles un Kurbada ielas krustojumā, sadūrās 1992. un 1972.gadā dzimušu vīriešu vadītas automašīnas. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts 1972.gadā dzimušais autovadītājs.

Jelgavā, Satiksmes ielā, pie degvielas uzpildes stacijas «Statoil» nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu diennakts tumšajā laikā uzbrauca 1942.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Sestdien plkst.2.54 Ogrē, Rīgas ielā 1943.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna iebrauca grāvī, apgāzās un aizdegās. Negadījumā cieta autovadītājs, kas nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Lubānas ielā, 1994.gadā dzimusi pasažiere, iekāpjot trolejbusā, tika iespiesta durvīs un nokrita. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī reģistrēts 61 satiksmes negadījums, kuros cietuši pieci cilvēki, viens gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu