Atsevišķos ceļu posmos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti; brīdina par atkalu un melno ledu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pievakarē atsevišķos ceļu posmos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti un brauktuves apledo, brīdina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Apledojums konstatēts Daugavpils šosejas posmā no Lielvārdes līdz Pļaviņām, Bauskas šosejas posmā no Iecavas līdz Grenctālei un Liepājas virzienā no Anneniekiem līdz Skrundai. Šie posmi tiek kaisīti ar pretapledojuma materiāliem.

Citviet braukšana pa galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoša. Ceļu uzturēšanas darbos šodien ir iesaistītas 113 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veic brauktuvju attīrīšanu no sniega un slideno posmu kaisīšanu.

Gaisa temperatūra ir no plus 2 grādiem pēc Celsija līdz mīnus 2 grādiem, un šādos meteoroloģiskajos apstākļos ir iespējama atkala un melnais ledus, skaidro uzņēmumā. Ceļu stāvoklis var mainīties ļoti strauji, tāpēc pirms braukšanas un tās laikā aicinām autovadītājus pārliecināties par brauktuves stāvokli un braukt uzmanīgi.

Par apstākļiem, kas negatīvi ietekmē braukšanu pa valsts ceļiem, LVC aicina paziņot Satiksmes informācijas centram pa diennakts tālruni 80005555 vai izmantojot «Twitter @LVceli», lai nodrošinātu šīs informācijas nodošanu atbildīgajiem ceļu uzturēšanas dienestiem tālākai operatīvai rīcībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu