Divu automašīnu sadursmē Rīgā notriec gājēju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar Rīgā divu automašīnu sadursmē notriekts gājējs, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Rīgā, Valdeķu ielā, vakar plkst.18.14 kāda 1991.gadā dzimusi autovadītāja ar automašīnu BMW 318 ietriecās priekšā braucošā automašīnā Mini, pie kuras stūres sēdēja 1986.gadā dzimis vīrietis. Automašīna Mini trieciena dēļ uzbrauca 1973.gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Tikmēr plkst.18.21 Rīgā, Duntes un Sīmaņa ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu BMW, ko vadīja 1986.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu VW, pie kuras stūres atradās 1953.gadā dzimis vīrietis. BMW vadītāja pēc sadursmes nogādāta slimnīcā.

Savukārt ap plkst.18.49 Rīgā, Nometņu ielā, pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu VW uzbrauca 1956.gadā dzimušam gājējam un no ceļu satiksmes negadījuma vietas aizbrauca. Gājējs nogādāts slimnīcā.

Gulbenē, Rīgas un Brīvības ielu krustojumā, vakar plkst.10.52 notika sadursme starp automašīnu VW Golf Variant, kuru vadīja 1973.gadā dzimusi sieviete, un Mercedes Benz Sprinter, pie kura stūres bija 1957.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta VW Golf Variant vadītāja, divas 1960. un 1967.gadā dzimušas sievietes, kā arī Mercedes Benz Sprinter vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Pieķerti astoņi dzērājšoferi, bet 123 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu