Latgalē, izmantojot šaujamieročus, policisti vajā dzērušu vadītāju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Latgalē policisti, izmantojot šaujamieročus, aizturējuši iereibušu vadītāju, kurš bēdzis no kārtības sargiem, pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Viņa paskaidroja, ka 24.februāra naktī Rēzeknē notika nepakļaušanās policijas darbiniekiem, kuri veica patrulēšanu pilsētā.

Automašīnas «Audi» vadītājs neizpildīja policistu likumīgās prasības apstāties un uzsāka bēgšanu, nereaģējot uz policijas automašīnas gaismas un skaņas signāliem. Jau pēc neilga laika pārkāpēja sekošanai pievienojās otra policijas ekipāža.

Izbraucot ārpus apdzīvotās vietas, pārkāpēja apturēšanai policisti bija spiesti pielietot dienesta šaujamieročus. Vajāšana turpinājās līdz Rēzeknes novada Ozolaines pagastam, kur automašīna «Audi» tika apturēta, bet vadītājs aizturēts.

18 gadus vecam vadītājam konstatēts 1,43 promiļu reibums, kā arī nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību. Pirms divām nedēļām šis jaunietis bija apturēts Rēzeknē par braukšanu reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu