Pamatīgā dzērumā ar auto ietriecas kokā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Jūrmalā ap pusdienlaiku kāds vīrietis pamatīgā dzērumā ar automašīnu BMW ietriecies kokā, TVNET uzzināja Valsts policijā

Rīgā, Jūrmalas gatvē 93, vakar plkst.11.58 kāds 1967.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu BMW uzbraucis kokam. Viņš pie stūres bija sēdies pamatīgā dzērumā - policija konstatējusi, ka viņa izelpā alkohola koncentrācija sasniedza 2,76 promiles.

Vadītājs ar galvas un sejas sasitumiem, galvas smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt plkst. 23.46 Ogrē, Mālkalnes un Zilokalnu ielu krustojumā, 1994.gadā dzimis jaunietis netika galā ar automašīnas BMW 318 vadību, kā rezultātā uzbrauca automašīnai «Honda Accord». Sadursmē cieta 1996.gadā dzimis jaunietis, kurš nogādāts slimnīcā. Cietis arī BMW vadītājs, taču viņš no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 45 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Policisti pieķēruši 19 dzērājšoferus, savukārt 184 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu