Uz reģionālajiem ceļiem sāk ieviest masas ierobežojumus kravas transportam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Iestājoties siltākam laikam, ceļu pamatnei atkūstot un pārmitrinoties, lielākajā daļā valsts vietējo un uz dažiem reģionālajiem autoceļiem pakāpeniski tiek ieviesti pagaidu satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam, uzstādot kopējās faktiskās masas ierobežojošās ceļa zīmes, TVNET informēja VAS «Latvijas valsts ceļi».

Pārsvarā svara ierobežojumi noteikti līdz 10 tonnām.

Valsts autoceļu saraksts ar ceļu posmiem, kuros jau ieviesti masas ierobežojumi, kā arī ceļu posmi, kuros šos ierobežojumus plānots ieviest tuvākajā laikā, ir pieejams LVC mājas lapā.

VAS Latvijas Valsts ceļi informē, ka pievakarē braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoši.

Sinoptiķu prognozes liecina, ka pievakarē nokrišņi nav gaidāmi, gaisa temperatūra būs no +3 ºC līdz +5 ºC. Saskaņā ar metroloģisko prognozi naktī, sākot no valsts rietumu rajoniem, debesis aizklās mākoņi, kas nesīs nelielu lietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu