Triju Latvijas kravas auto sadursme Lietuvā izraisa sastrēgumus uz Via Baltica

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Triju Latvijas kravas mašīnu sadursme Lietuvā ceturtdien izraisījusi kilometriem garus sastrēgumus maģistrālē «Via Baltica» pie Pasvales. Cilvēki avārijā nav cietuši, vēsta «15min.lt». Sadursme notikusi aptuveni plkst.11. Satiksmi uz autoceļa nācies slēgt uz trim stundām.

Avārijas iemesli pagaidām nav īsti skaidri pat operatīvo dienestu darbiniekiem, bet domājams, ka pēdējā mašīna nav ieturējusi drošu distanci. Pēc provizoriskas informācijas, viena no mašīnām kādu laiku stāvējusi ceļmalā, tad sākusi braukt un izbraukusi satiksmes joslā. Tuvākās mašīnas vadītājs uz šo manevru paspējis reaģēt, bet tai sekojošais transportlīdzeklis atradies pārāk tuvu, nav varējis nobremzēt pietiekami ātri un ietriecies priekšā braucošajā mašīnā.

Šoferi, par laimi, nav cietuši. Neviens no viņiem nav braucis reibumā.

Policijas darbinieki un ugunsdzēsēji, kas atsteigušies avārijas vietā, gan savākuši uz seguma izmētātās atlūzas, bet atbrīvot braucamo daļu nav bijis viņu spēkos, un autovadītājiem abpus notikuma vietas nācies apbruņoties ar pacietību, kamēr ar šo darbu tikuši galā tehniskās palīdzības dienesta «Kadex» darbinieki.

Tos transportlīdzekļus, kuri no avārijas vietas atradušies tālāk, Panevēžas policijas darbinieki novirzījuši pa tuvējiem zemesceļiem, palīdzot viņiem apbraukt bloķēto maģistrāles vietu.

Avārijas iemeslus noskaidros Pasvales policija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu