Satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki; sodīti 14 dzērājšoferi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Satiksmes negadījumos sestdien cietuši četri cilvēki, kā arī sodīti 14 autovadītāji, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, informēja Valsts policijā.

Trīs no cietušajiem ir gājēji un riteņbraucēji.

Policija vēsta, ka Rūjienas novadā mājas pagalmā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos 1977.gadā dzimusi sieviete, braucot ar «VW Lupo», uzbrauca bērnam - 2010.gadā dzimušam zēnam. Bērns nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Anniņmuižas bulvārī pagaidām nenoskaidrots vadītājs uzbrauca 1978.gadā dzimušai gājējai, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Viņai konstatēts alkohola reibums.

Rīgā, Valguma ielā, 1995.gadā dzimis vīrietis, vadot «Porshe» uzbrauca stāvošai «Honda» markas automašīnai, kuras vadītāja 1983.gadā dzimusi sieviete nogādāta slimnīcā.

Daugavpilī, Stacijas ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi 100» notrieca 1970.gadā dzimušu gājēju, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu neatļautā vietā.

Liepājā 1971.gadā dzimis vīrietis ar «Toyota Corolla» Kungu ielas krustojumā ar Bāriņu ielu, veicot kreisā pagrieziena manevru, nepārliecinājās par tā drošību, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar pretim braucošo motociklu «Honda», kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Bet Jēkabpilī, Pļaviņu ielā, 1987.gadā dzimis vīrietis ar «Volvo V40» nobrauca no dambja. Slimnīcā medicīniskā palīdzība sniegta pasažierei - 1991.gadā dzimušai sievietei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu