Uz Latvijas ceļiem negadījumos cietuši motociklisti un velosipēdisti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tuvojoties vasarai, uz Latvijas ceļiem arvien vairāk negadījumos cieš motociklisti un velosipēdisti.

Kā informēja Valsts policija, vakar plkst.18.28 Brocēnos, Liepnieku ielā, 1983.gadā dzimis vīrietis vadīja motociklu «Yamaha» bez valsts numura reģistrācijas zīmes. Motociklists netika galā ar transportlīdzekli, nobrauca no ceļa un ietriecās ēkā. Vadītājs guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Plkst.22.15 Rīgā, Marijas un Blaumaņa ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «BMW», kuru vadīja 1993.gadā dzimusi sieviete, un motociklu «Yamaha», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Motociklists guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Plkst.21.30 Bauskas novadā, Ceraukstes pagastā, uz ceļa Bauska-Brunava-Paņemūne 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu «Suzuki XF 650», uzbrauca zaķim un nokrita. Motociklists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Olaines novadā uz ceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža 24.kilometrā 1971.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbrauca stāvošai automašīnai «Audi». Velosipēdists guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Liepājā, O.Kalpaka ielā 84, notika sadursme starp automašīnu «Opel Vectra», kuru vadīja 1994.gadā dzimis vīrietis, un 1999.gadā dzimušu velosipēdistu. Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu