Ludzas novadā avārijā gājis bojā autovadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Ludzas novadā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā transportlīdzekļa vadītājs, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Briģu pagastā uz autoceļa Jēkabpils-Ludza-Krievijas robeža automašīna «Honda», kuru vadīja 1961.gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Autovadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā.

Kā informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, pēc sākotnējās informācijas, policija pieļauj, ka vadītājs, visticamāk, pārsniedzis drošu braukšanas ātrumu, kas arī kļuva par negadījuma iemeslu.

Policija turpina negadījuma izmeklēšanu, un tiek lemts par kriminālprocesa uzsākšanu, kura gaitā tiks nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Savukārt Rīgā, Biķernieku ielā, sadūrās automašīna «Volkswagen», kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un kravas automašīna «Scania», kuru vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā tika nogādātas automašīnas «Volkswagen» pasažieres - divas 1992.gadā dzimušas sievietes.

Rīgā, Silciema ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mazda», nobrauca no ceļa, ietriecās kokā un apgaismes stabā. Avārijā cieta transportlīdzekļa pasažieri - divi 2007.gadā dzimuši zēni. Autovadītāja organismā policijas darbinieki konstatēja 1,96 promiles alkohola.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 34 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu