Ceļu būvdarbu dēļ autovadītājiem brīvdienās jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Priedītis / LETA

Plānojot braucienus pirms svētku brīvdienām, ceļu būvdarbu dēļ iedzīvotājiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem valsts autoceļu tīklā, brīdina VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Autovadītājiem, kas plāno braukt no Rīgas Siguldas virzienā vai otrādi, jārēķinās ar to, ka uz Vidzemes šosejas Garkalnes novada teritorijā tiek veikti seguma atjaunošanas darbi desmit kilometru garumā. Satiksme abos virzienos tiek organizēta ar ātruma ierobežojumiem, un intensīvas satiksmes rezultātā ir iespējami sastrēgumi. Lai apbrauktu šo posmu, var izmantot ceļus caur Inčukalnu un Ropažiem.

Ierobežojumi ir arī uz Liepājas šosejas, kur kopējais remonta posmu garums ir 57 kilometri. Lai šķērsotu četras pašreiz aktīvās būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu aptuveni pusotra stunda.

Tāpat ar papildu 15 minūtēm ceļā ir jārēķinās, braucot Valmieras virzienā pirms Stalbes, aptuveni 15 minūtes prasīs arī būvdarbu zonas šķērsošana pie Salacgrīvas, un 25 minūtes jāpavada, lai izbrauktu Jelgavas šosejas remontposmu pirms Lietuvas robežas.

Arī Latgalē turpinās ceļu būvdarbi Rēzeknes un Daugavpils apkārtnē, kopumā trīs objektos uz valsts galvenajiem ceļiem, taču būtisku satiksmes ierobežojumu tur nav.

Darbi noris arī uz vairākiem reģionālās nozīmes ceļiem. Tie turpinās ceļā Preiļi-Madona Mētrienas un Atašienes pagastos un ceļā Tukums-Kuldīga Zemītes pagastā. Atsākti darbi uz ceļa Tukums-Lietuvas robeža starp Zebreni un Auci, kā arī sākti jauni ceļa remontdarbi starp Auci un Lietuvas robežu.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas, zvanot pa «Latvijas Valsts ceļu» Satiksmes informācijas centra diennakts bezmaksas tālruni 80005555, kā arī lietotnē «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu