Veicot apdzīšanu, «Audi» vadītājs pretējā virziena joslā saduras ar VW

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Veicot apdzīšanas manevru, vīrietis ar automašīnu «Audi 100 Avant» iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar automašīnu «Volkswagen Bora», uzzinājām Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis Rēzeknes novada Ozolaines pagasta Berjozovkā. Sadursmes rezultātā mediķu palīdzība bijusi nepieciešama automašīnas «Audi 100» pasažieriem - 1995.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā, un 1993.gadā dzimušai sievietei, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas palaista mājās.

Trešdien Ķekavas novadā uz autoceļa Salaspils - Babīte un autoceļa V6 no Ķekavas puses uz «Katrīnmuižu» notika sadursme starp automašīnu «Mazda», kuru vadīja nezināma persona un automašīnu «BMW», kuru vadīja 1995.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta 1995.gadā dzimusi sieviete, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaista mājās. Tāpat negadījumā cieta 1970.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūru BNS informēja, ka mediķi vīrietim konstatējuši apakšstilba lūzumu, ribu lūzumus, kā arī galvas traumu.

Inčukalna novadā trešdien notika sadursme starp automašīnu «Mitsubishi», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis, un «Mercedes Benz», kuru vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis. Negadījuma rezultātā cieta automašīnas «Mitsubishi» vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no hospitalizācijas.

Savukārt Rīgā, J.Asara un Artilērijas ielu krustojumā 1940.gadā dzimušas sievietes vadītā trolejbusā «Škoda» nokrita pasažiere - 1949.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VP reģistrējusi 59 satiksmes negadījumus, kuros cietuši desmit cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu