Rīgā notikuši vairāki negadījumi, kuros iesaistīti velosipēdisti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vakar Rīgā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistīti velosipēdisti, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.14 pie Latvijas Universitātes Botāniskā dārza, Vīlipa un Elvīras ielas krustojumā, 1990.gadā dzimis velosipēdists uz gājēju pārejas uzbrauca 2002.gadā dzimušai meitenei, kura pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā.

Nepilnu stundu vēlāk Daugavgrīvas ielā, pie Krēslas ielas, nenoskaidrots velosipēdists uzbrauca 1994.gadā dzimušai riteņbraucējai un no notikuma vietas aizminās. Cietusī pēc negadījuma tika hospitalizēta.

Savukārt ap plkst.15.20 uz Vanšu tilta nenoskaidrotos apstākļos no velosipēda nokrita sieviete, kura guva dažādus sasitumus un nobrāzumus.

Kā ziņots, lai pievērstu uzmanību velosipēdistu apdraudējumam uz ceļiem, vakar Rīgā notika ikgadējais «Kritiskās masas» brauciens. Arī citviet Latvijā notika dažādi velobraucieni, simboliski atklājot jauno velosezonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu