Pie Talsiem apgāzusies kravas automašīna ar piekabi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Talsu novadā, apgāžoties kravas automašīnai ar piekabi, cietis tās vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka piektdien Talsu novada Laidzes pagastā, autoceļa Talsi-Upesgrīva krustojumā ar Talsu apvedceļu, 1972.gadā dzimis vīrietis netika galā ar kravas automašīnas «Scania P410» vadību, kā rezultātā transportlīdzeklis ar visu piekabi apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs.

Tukuma novada Slampes pagastā, uz autoceļa Jelgava-Tukums, 1993.gadā dzimis automašīnas «Audi A6 Avant» vadītājs izraisīja sadursmi ar automašīnu «Mercedes Benz A160». Negadījumā cieta 2003.gadā dzimusi meitene, kura sēdēja vienā no spēkratiem.

Garkalnes novadā, Siguldas šosejas 17.kilometrā, 1940.gadā dzimis automašīnas «Mercedes Benz» vadītājs izraisīja sadursmi ar 1975.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu «Mitsubishi», kura savukārt pēc tam sadūrās ar automašīnu «Škoda». Negadījumā cieta un tika hospitalizēta 1979.gadā dzimusi automašīnas «Mitsubishi» pasažiere.

Savukārt Mārupes novadā, autoceļa Salaspils-Babīte 32.kilometrā, 1934.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna «Audi» sadūrās ar 1983.gadā dzimuša vīrieša vadīto motociklu «Honda». Negadījumā cieta motociklists, kuru mediķi nogādāja slimnīcā.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem reģistrēti 59 satiksmes negadījumi, 15 avārijās cietuši kopumā 20 cilvēki, vienā negadījumā ir bojāgājušais. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - 14, Zemgalē - 11, Latgalē - seši, bet Vidzemē - četri.

LETA jau ziņoja, ka negadījums ar vissmagākajām sekām maija pirmajā dienā notika Aizputes novada Lažas pagastā, kur 1996.gadā dzimis jaunietis gājis bojā, netiekot galā ar automašīnas «BMW 320» vadību.

Savukārt Limbažos kāds jauns vīrietis, alkohola reibumā vadot automašīnu «BMW 330», izraisīja avāriju, kurā cieta visi trīs mašīnā esošie pasažieri, turklāt viņš pats tika nogādāts reanimācijas nodaļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu