Latgalē astoņgadīgs zēns cietis velosipēdu sadursmē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar Latgalē kāds astoņus gadus vecs zēns, vizinoties ar velosipēdu, guvis traumas sadursmē ar otru velosipēdu, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja.

Pēc negadījuma zēns atnācis mājās, taču pieaugušajiem par notikušo izstāstījis tikai apmēram pēc stundas. Cietušais nogādāts slimnīcā ar galvas traumu un iespējamu rokas lūzumu.

Vēl Latgalē deviņus gadus veca meitene pagalmā kritusi no paaugstinājuma un nogādāta slimnīcā ar galvas smadzeņu satricinājumu.

Tāpat Latgalē 33 gadus vecs vīrietis applaucējies ar karstu tvaiku no automašīnas. Viņš nogādāts slimnīcā ar sejas, kakla un roku termiskiem apdegumiem.

Vēl Latgalē nenoteikta vecuma vīrietis alkohola reibumā braucis ar velosipēdu, kritis no tā un nogādāts slimnīcā ar atslēgas kaula lūzumu.

Savukārt Kurzemē 31 gadu vecs vīrietis alkohola reibumā ar automašīnu iebraucis betona stabā. Cietušais nogādāts slimnīcā ar mugurkaula kakla daļas skriemeļu lūzumiem.

Kopumā NMPD mediķi aizvadītajā diennaktī devušies uz 1129 izsaukumiem, no tiem 186 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu