Ar auto nobraucot no ceļa, cietušas divas sievietes un trīs puikas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Ar automašīnu nobraucot no ceļa, vakar Beverīnas novadā traumas guvušas divas sievietes un trīs bērni, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar plkst.18 autoceļa Smiltene-Strenči 29.kilometrā kāda 1989.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «VolksWagen Passat», neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un slimnīcā nogādāta gan pati autovadītāja, gan kāda 1988.gadā dzimusi sieviete, kā arī trīs puikas - divi 2013.gadā dzimuši un viens 2012.gadā dzimis zēns.

Ozolnieku novadā vakar plkst.20 kāds 1974. g. dz. vīrietis, vadot motociklu KTM, netika galā ar tā vadību un nokrita. Braucējs nogādāts slimnīcā.

Plkst.17.10 Ludzā, Latgales ielā, notika sadursme starp automašīnu BMW, kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Audi A4», kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā vakar plkst.8.11 Patversmes ielā kāds «Subaru» vadītājs, 1944.gadā dzimis vīrietis, atvēra autovadītāja durvis brīdī, kad garām ar velosipēdu brauca 1981.gadā dzimis vīrietis. Notikusi sadursme, pēc kuras velobraucējs nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Pieķerti deviņi dzērājšoferi, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet 265 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, puse no tiem - Rīgas reģionā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu