Aiztur dzērājšoferus bez autovadītāja apliecības

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latgales reģionā dažu dienu laikā uzsākti divi kriminālprocesi par diviem dažādiem likumpārkāpumiem, kad iereibuši autovadītāji bez autovadītāja apliecības mēģinājuši piekukuļot policijas darbiniekus, informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Krāslavas novadā 19.maijā 1966.gadā dzimis vīrietis, būdams 2,17 promiļu alkohola reibumā, vadīja traktoru bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām, kas nav iegūtas noteiktajā kārtībā. Lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola noformēšanas, vadītājs piedāvāja policistiem kukuli 30 eiro apmērā.

Savukārt 20.maija vakarā 1988.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu BMW Ludzas novadā, atradās 2,24 promiļu stiprā alkohola reibumā un arī viņam nebija autovadītāja tiesību. Viņš mēģināja izvairīties no atbildības, piedāvājot policistiem kukuli 200 eiro apmērā.

Par kukuļa piedāvāšanu valsts amatpersonai pret abiem vadītājiem tika uzsākt i kriminālprocesi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu