Smiltenē vieglā automašīna notriec desmit gadus vecu velosipēdisti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Smiltenē vieglā automašīna notrieca desmit gadus vecu velosipēdisti, kura iebrauca pretējā kustības joslā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Blaumaņa un Galdnieku ielas krustojumā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi A4 Avant», notrieca velosipēdisti, 2005.gadā dzimušu meiteni, kura iebrauca pretējā kustības joslā. Cietusī meitene ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Mežu ielā, 1941.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Ford Fiesta», notrieca gājēju, 2005.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Lielvārdes un Biķernieku ielas krustojumā, sadūrās automašīna «Opel Zafira», kuru vadīja 1972.gadā dzimusi sieviete, un motocikls «Honda», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Autoceļa Rīga-Skulte-Liepāja 44. kilometrā kravas automašīna «MAN» ar puspiekabi, kuru alkohola reibumā vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, ietriecās priekšā braucošā satiksmes autobusā «Setra», kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes kravas automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta autobusa pasažieri - 2003.gadā dzimis zēns, 2003.gadā dzimusi meitene, 2004.gadā dzimusi meitene, 2004.gadā dzimis zēns un 2002.gadā dzimis zēns. Visi bērni ar traumām nogādāti slimnīcā. Avārijā cieta arī kravas automašīnas vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās. Viņa organismā konstatētas 1,42 promiles alkohola.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu