Dzērumos aiztur agresīvu šoferi četru promiļu reibumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Reģionālās pašvaldības policija vakar Ķekavas novada Dzērumos aizturējusi agresīvu šoferi četru promiļu reibumā, informēja policija.

Vakar Reģionālās pašvaldības policijas dežūrdaļā tika saņemts zvans no kāda satraukta iedzīvotāja par to, ka kāds vīrietis stiprā alkohola reibumā pārvietojas Ķekavas novadā ar pelēkas krāsas «Honda» markas automašīnu un ar savu agresīvo braukšanu apdraud autobraucējus un iedzīvotājus.

Policija apdzīvotā vietā «Dzērumi» pamanīja pazīmēm atbilstošu automašīnu «Honda», kuras vadītājs, ieraugot policijas transportlīdzekli, strauji uzņēma ātrumu un veica apgriešanas manevru braukšanai pretējā virzienā. Uz policistu aicinājumu apstāties automašīnas «Honda» vadītājs nereaģēja un turpināja palielināt ātrumu. Pēc kāda laika policijai izdevās panākt spēkrata automašīnas apturēšanu.

Pārbaudē noskaidrojās, ka automašīnas vadītājs sēdies pie stūres 4,09 promiļu reibumā un viņš nodots Valsts policijas rīcībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu