Lietuvas pilsonis Ludzas novadā izraisa auto sadursmi un nonāk slimnīcā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar Ludzas novadā Lietuvas pilsonis izraisījis ceļu satiksmes negadījumu un nonācis slimnīcā, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis uz ceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža (Terehova). 1964.gadā dzimis Lietuvas pilsonis, vadot automašīnu «Renault Espace», kas reģistrēta Lietuvā, uzbrauca tai pašā virzienā pie aizliedzošā luksofora signāla stāvošai Polijā reģistrētai automašīnai «Volvo F12» ar puspiekabi «Wielton».

Lietuvietis ar viegliem miesas bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Uz ceļa negadījumā dēļ nedaudz ilgāk par stundu bija bloķēta transportlīdzekļu kustība.

Rundāles pagastā uz ceļa Dobele - Bauska piektdien, netiekot galā ar automašīnas vadību, sieviete iebraukusi grāvī un guvusi traumas, informēja Valsts policijā.

1972.gadā dzimusī sieviete vadījusi automašīnu «Volvo V40». Neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, viņa zaudējusi kontroli pār mašīnu, iebraukusi grāvī un apgāzusies.

Negadījumā cietusi tikai automašīnas vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Ķekavas pagastā notikusi sadursme starp automašīnu «Volvo» un motorolleru «Jonway». Slimnīcā ar smagām traumām nogādāts 1990.gadā dzimis motorollera vadītājs.

Savukārt Inčukalna novadā uz ceļa Ropaži-Ikšķile sadūrušās automašīnas «Volkswagen» un «Audi». Negadījumā cietis «Audi» vadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicās, un pasažieris, kurš ievietots slimnīcā ķirurģijas nodaļā.

Pie stūres reibumā diennakts laikā pieķer 21 šoferi

Valsts policijas apkopotā statistika liecina, ka vakar alkohola reibumā pie stūres pieķerts 21 šoferis.

Visvairāk iereibušu autovadītāju pieķerts Vidzemē - septiņi. Zemgalē sodīti pieci, bet Rīgā, Latgalē un Kurzemē - pa trijiem dzērājšoferiem.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 287 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 147. Tikmēr Zemgalē - 50, Vidzemē - 41, Latgalē - 32 un Kurzemē - 17 autovadītāji.

Kā ziņots, kopumā piektdien Latvijā reģistrēti 85 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu