Cenšoties izvairīties no suņa, velosipēdists satriecas ar automašīnu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Kuldīgas novadā kāds gados jauns velosipēdists, cenšoties izvairīties no suņa, sadūries ar vieglo automašīnu un guvis dažādas traumas.

Kā informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Toms Sadovskis, negadījums notika ap plkst.11.45 Īvandes pagastā. 1998.gadā dzimis jaunietis ar divriteni iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar 1966.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu «VW Touran».

Ātrās palīdzības mediķiem jaunietis atklāja, ka negadījums noticis, jo, braucot pa grants ceļu, viņš mēģinājis izvairīties no suņa. Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, jaunietis nogādāts slimnīcā ar galvas, pleca un kāju traumām, kā arī mugurkaula skriemeļu lūzumu.

Savukārt kāds 1967.gadā dzimis velosipēdists vakar vakarā iekļuva negadījumā pie Saulkrastiem. Ap plkst.18 viņu notrieca 1961.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Peugeot». Negadījums notika uz Tallinas šosejas. NMPD pārstāve Vītola zināja teikt, ka cietušais slimnīcā nogādāts ar galvas smadzeņu satricinājumu, apakšdelma lūzumu, kā arī krūšu kurvja traumu.

Ķekavas novadā uz Rīgas apvedceļa vakar ap plkst.11 nenoskaidrotos apstākļos no sava braucamrīka krita kāds 1979.gadā dzimis velosipēdists. Viņš negadījumā guva galvas smadzeņu satricinājumu, sasitumus, nobrāzumus un lūzumus. Cietušais tika hospitalizēts.

Savukārt Kurzemē vakar, krītot no velosipēda, vaļējas brūces apakšstilba rajonā guva kāds 13 gadus vecs zēns, liecina NMPD apkopotā informācija.

Tikmēr Rīgā, A.Čaka ielā, 1989.gadā dzimis autovadītājs ar mikroautobusu «Volkswagen» notrieca kādu 1937.gadā dzimušu gājēju, kura ar politraumu tika nogādāta slimnīcā. Kā piebilda NMPD pārstāve Vītola, šī sieviete negadījumā guva smadzeņu satricinājumu, vaļēju apakšstilba lūzumu un pleca traumu.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem kopumā reģistrēti 49 satiksmes negadījumi, 12 avārijās cietuši pavisam 14 cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotā operatīvā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu