Braucot pretējā virzienā, VAZ izraisa sadursmi Mūkusalas aplī; pieci cietušie

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Braucot pretējā virzienā satiksmes plūsmai, automašīnas VAZ vadītājs trešdien izraisījis satiksmes negadījumu Rīgā, Mūkusalas aplī, aģentūru BNS informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Negadījums noticis automašīnu VAZ un «Volkswagen Golf» sadursmes rezultātā. Cietuši pieci cilvēki, no kuriem viens atradies VAZ, bet pārējie četri - «Volkswagen».

Sadovskis pavēstīja, ka notikušā apstākļi vēl tiks skaidroti izmeklēšanā, taču sākotnējā informācija liecina, ka sadursme notikusi, kad VAZ iebraucis Mūkusalas aplī un sācis braukt pretējā braukšanas virzienā. Automašīnu VAZ vadījis 1934.gadā dzimis vīrietis.

Neatkarīgās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sanita Malēja pastāstīja, ka slimnīcā nogādāti trīs cietušie. Negadījumu izraisījušajam sirmgalvim konstatēta politrauma - viņš guvis krūšu kurvja, mugurkaula, ceļgala un dažādu citu ķermeņa daļu traumas.

40 gadus vecai sievietei, kura atradusies automašīnā «Volkswagen», konstatēta galvas trauma, bet 11 gadus vecam zēnam - ķermeņa sasitumi un nobrāzumi.

Notikuma vietā ir apgrūtināta satiksme.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu