Iebraukšanu Jūrmalā kavē arī trīs automašīnu sadursme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šodien iebraukšanu Jūrmalā kavē arī trīs automašīnu avārija uz Lielupes tilta, novēroja aģentūra LETA. Satiksmes negadījums vēl vairāk paildzina nokļūšanu Jūrmalā virzienā no Rīgas, kur jau tā izveidojies milzīgs sastrēgums.

Kā ziņots, sākoties saulainajam brīvdienām, kad daudzi cilvēki dodas atpūsties pie jūras, pie iebraukšanas Jūrmalā veidojas sastrēgumi.

Sastrēgumi veidojas no Rīgas puses, jau aptuveni pie Piņķiem.

Kā ziņots, šodien gaisa temperatūra Latvijā sasniegs plus 31 grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi karstajās dienās aicina neaizmirst par piesardzību un izvēties atbilstošu apģērbu, uzņemt pietiekami daudz šķidruma un censties dienas vidū ilgstoši neuzturēties karstajā saulē. Mediķi atgādina, ka karstajās dienās riskam īpaši pakļauti ir gados vecāki cilvēki, mazi bērni, slimi cilvēki, it īpaši tie, kuri piesaistīti pie gultas, cilvēki ar hroniskām slimībām un tie, kuri lieto noteiktus medikamentus, kā arī personas, kuras veic fiziskas aktivitātes - sporto vai strādā fizisku darbu.

Mediķi aicina saulē neuzturēties, kad karstums ir visintensīvākais - no plkst.11 līdz 15. Tāpat ieteicams vilkt cepuri un gaišas, elpojošas drēbes, kā arī lietot saules aizsargkrēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu