Brīvdienās pēc pakaļdzīšanās aizturēts vadītājs reibumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pateicoties iedzīvotāju vērībai un likumsargu operatīvajai rīcībai, Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki pagājušās nedēļas nogalē Daugmalē pēc pakaļdzīšanās aizturējuši autovadītāju stiprā alkohola reibumā, tādējādi laikus novēršot, iespējams, vēl smagāku negadījumu

Kā informēja Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, Reģionālās pašvaldības policijas dežūrdaļā tika saņemts zvans no kāda satraukta Daugmales iedzīvotāja par to, ka kāds vīrietis stiprā alkohola reibumā pārvietojas Ķekavas novadā, Daugmalē, ar «VW Passat» automašīnu un ar savu agresīvo braukšanu apdraud autobraucējus un iedzīvotājus.

Patrulējot Ķekavas novada Daugmales teritorijā, Pašvaldības policijas darbinieku uzmanību piesaistīja pazīmēm atbilstošas markas un krāsas automašīna, kuras vadītājs, ieraugot policijas operatīvo transportlīdzekli, strauji mainīja braukšanas virzienu un palielināja braukšanas ātrumu.

Uz policistu aicinājumu apstāties automašīnas «VW Passat» vadītājs nereaģēja, turpinot palielināt ātrumu un bēgt no policijas darbiniekiem. Vadītājs pēc vairākkārtējiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem un pārējo satiksmes dalībnieku apdraudējumiem nesavaldīja savu spēkratu un nobrauca no ceļa, izraisot sadursmi ar koku. Šajā negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš ar vairākiem lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Bomiņš norādīja, ka vadītajai automašīnai nebija ne OCTA polises, ne tehniskās apskates, ka arī, iespējams, atbilstošu riepu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu