Rīgā automašīna nāvējoši traumēja gājēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Vakar Rīgā pēc ceļu satiksmes negadījuma slimnīcā nomira kāda 73 gadus veca sieviete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Laipu un Kaļķu ielas krustojumā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Renault», notrieca gājēju, 1942.gadā dzimušu sievieti. Cietusī gājēja nogādāta slimnīcā, kur no gūtajām traumām nomira.

Savukārt Saulkrastos, Rīgas ielā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca gājēju, 1987.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Transportlīdzekļa vadītājs no negadījuma vietas aizbrauca.

Liepāja, Ūdens un Fabrikas ielas krustojumā, 1977.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mazda», sadūrās ar automašīnu «Audi A4», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas «Audi» pasažieri - 2013.gadā dzimis zēns un 2010.gadā dzimusi meitene. Abi bērni ar traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 18 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cieta četri cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu