Ķekavas novadā avārijā smagi cieta motocikla vadītājs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar Ķekavas novadā sadursmē ar vieglo automašīnu smagi cieta motocikla vadītājs, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Katlakalnā sadūrās automašīna «VW Passat Variant», kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un motocikls «Suzuki», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Olaines novadā, uz Melnupes meža ceļa, pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu notrieca gājēju, 1990.gadā dzimušu sievieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Baltinavā, Liepu un Viļakas ielas krustojumā, 1939.gadā dzimusi sieviete, ar mopēdu iebraucot krustojumā, nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu «VW Passat Variant» un sadūrās ar to. Negadījumā cieta mopēda vadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 43 avārijas, kurās cieta 11 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu