Satiksmes negadījumos cietuši vairāki velosipēdisti un gājēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz ceļiem traumas guvuši vairāki velosipēdisti un gājēji, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar plkst.21.25 uz Salu tilta 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volkswagen» uzbrauca apmēram 35 gadus vecai gājējai, kura guva miesas bojājumus un tika nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kā paskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša, sieviete guva galvas, iegurņa, kā arī iekšējo orgānu traumas.

Savukārt plkst.17.46 Rīgā, Krišjāņa Valdemāra un Mālpils ielu krustojumā, nenoskaidrotos apstākļos no velosipēda krita 1989.gdā dzimis vīrietis, gūstot miesas bojājumus. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar plkst.21.46 Rīgā, Deglava ielā 11, 1994.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «BMW», uzbrauca 1971.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš nogādāts Traumatoloģiskajā slimnīcā.

Savukārt septiņus gadus veca meitene Vidzemē brauca ar divriteni, bet, neveiksmīgi sagriežoties stūrei, viņa ar to sev traumējusi vēderu. Meitene guvusi vēdera traumu.

Kā ziņots, Rēzeknē sestdien kāds 1944.gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu iebrauca automašīnā «Land Rover Range Rover», kuru vadīja Saeimas deputāts Jānis Urbanovičs (S). Velosipēdists guvis nobrāzumus un sasitumus.

Tikmēr Daugavpilī sestdien ap plkst.10.00 kāds 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot «Ford Focus», neizpildīja ceļa zīmes «Dodiet ceļu» prasību, kā rezultātā sadūrās ar pa galveno ceļu braucošu automašīnu «Kia Optima», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis.

Sadursmes rezultātā pēc medicīniskās palīdzības vērsās «Ford Focus» vadītājs, un automašīnas pasažieres - 1991. un 1969.gadā dzimušas sievietes, kā arī «Kia Optima» vadītājs. Visas cietušās personas pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas tika palaistas mājās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu