Mikroautobusa un vieglās automašīnas sadursmē cietuši divi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Smiltenes novadā mikroautobusa un vieglās automašīnas sadursmē cieta divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 120.kilometrā sadūrās mikroautobuss «Renault Trafic», kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis, un vieglā automašīna «Audi A4» ar piekabi, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts mikroautobusa vadītājs un pasažiere - 1958.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Rīgā, Grostonas un Jāņa Dikmaņa ielas krustojumā, sadūrās automašīna «Mazda», kuru vadīja 1947.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Audi», kuru vadīja 1982.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas pasažiere, 1954.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu