Avārijā Grobiņā cietuši četri cilvēki, viens gājis bojā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts / LETA

Smaga avārija vakar notikusi Grobiņā, Rīgas ielā, uz autoceļa «Rīga-Skulte-Liepāja». Nelaimē cietuši četri cilvēki, bet viens gājis bojā, TVNET informēja Valsts policijā.

Grobiņā vakar plkst.10.45 kāds 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu «Volvo» ar puspiekabi-cisternu neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un distanci, kā rezultātā sadūrās ar priekšā stāvošu automašīnu «VW Crafter», kuras vadītājs, 1971.gadā dzimis vīrietis, bija apturējis mašīnu pie apzīmētās gājēju pārejas, lai palaistu gājējus.

Trieciena rezultātā «VW Crafter» uzbrauca divām gājējām

- 1943.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta ārstniecības iestādē, un 1944.gadā dzimušai sievietei, kura mira notikuma vietā.

Slimnīcā nogādāti divi cilvēki, kas atradās automašīnā «VW Crafter» - 1945.gadā dzimusi sieviete un 1989.gadā dzimis vīrietis -, kā kravas automašīna «Volvo» vadītājs.

Savukārt Daugavpilī, Smilšu ielā 3, vakar plkst.12.03 notika automašīnas «Peugeot 406», kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis, un automašīnas «Audi 100 Avant», kuru vadīja 1991.gadā dzimis vīrietis, sadursme. Slimnīcā pēc medicīniskās palīdzības vērsās «Audi» vadītājs.

Jūrmalā, Vidzemes un Tērbatas ielu krustojumā, vakar plkst.15.07 kāda 1983.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Renault» krustojumā nedeva ceļu automašīnai «Hyundai», pie kuras stūres sēdēja 1986.gadā dzimusi sieviete. Rezultātā notika sadursme, pēc kuras abas autovadītājas nogādātas slimnīcā.

Dagdas novada Ezernieku pagastā savukārt vakar plkst.17.13 kāds 1987.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi A4», aizķēra priekšā braucošu «VW Passat». Slimnīcā nogādāts «VW Passat» pasažieris - 1981.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, no tiem viens gājis bojā. 184 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 13 pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu