Rīgā vakar cietuši vairāki jauni mopēdisti; uz Salu tilta notriekts iereibis puisis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi mopēdisti, kā arī notriekts viens iedzēris gājējs, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Sestdien īsi pirms pusnakts Rīgā, Brīvības un Stabu ielu krustojumā, notika sadursme starp automašīnu «Honda», kuru vadīja 1994.gadā dzimis vīrietis, un mopēdu «Champion Bike», kuru vadīja 1997.gadā dzimusi jauniete. Mopēda vadītāja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Buļļu ielā 44a sestdien notika sadursme starp automašīnu «Ford», kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, un mopēdu «Honda», kuru vadīja 1999.gadā dzimis jaunietis. Uz mopēda sadursmes brīdī atradās arī pasažieris - 1999.gadā dzimis puisis. Abi mopēdisti nogādāti slimnīcā, bet pēcāk no ārstniecības iestādes atlaisti mājās.

Savukārt naktī ap plkst.1 uz Salu tilta kāda 1982.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «VW Tiguan» uzbrauca 1993.gadā dzimušam gājējam. Jaunietis, kurš bijis alkohola reibumā, ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, no tiem viens gājis bojā. 184 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 13 pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu