Sieviete Jūrmalā taranē pasažieru mikroautobusu; cietušas divas meitenes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Jūrmalā kāda sieviete nav ievērojusi ceļa zīmes «Dodiet ceļu» prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar pasažieru mikroautobusu, kas brauca pa galveno ceļu, TVNET uzzināja Valsts policijā.

1979.gadā dzimusi sieviete ap plkst. 13 vadīja transportlīdzekli «VW Golf Variant» pa Artilērijas ielu, braucot no Tirzas ielas puses uz Pļaviņu ielu, un neievēroja ceļa zīmes «Dodiet ceļu» prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar braucošu pasažieru mikroautobusu «Mercedes Benz Sprinter», kurš pa galveno ceļu brauca no Satiksmes ielas puses uz Tirzas ielas pusi.

Pēc ceļu satiksmes negadījuma slimnīcā nogādāta 2001.gadā dzimusi meitene, bet uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība 2004.gadā dzimušai meitenei.

Savukārt Rīgā, Duntes ielā 29/31, vakar pusastoņos no rīta kāda 1951.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «VolksWagen» uz gājēju pārejas uzbrauca 1987.gadā dzimušai gājējai, kura pēc notikušā ar traumām nogādāta slimnīcā.

Vakar plkst. 21.36 Rīgā, Ganību dambī 24c, 1993.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Pontiac» izraisīja sadursmi ar automašīnu «Dacia», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Vēl viens nopietns ceļu satiksmes negadījums vakar ap plkst.17.40 noticis Grobiņas novada Medzes pagastā. Autoceļa «Ventspils - Leči - Grobiņa» 2,7. kilometrā apgāzās automašīna «Mitsubishi», kā rezultātā cieta 1997.gadā dzimusi sieviete, kura atradās pie mikroautobusa stūres.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 10 cilvēki. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 253 autovadītāji, kā arī pieķerti astoņi dzērājšoferi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu