Daugavpilī pēc divu automašīnu sadursmes smagi cietis gājējs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Daugavpilī pēc divu vieglo automašīnu sadursmes viena no tām notrieca gājēju, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Ģimnāzijas un Teātra ielas krustojumā sadūrās automašīna «Audi A6», kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «VW Passat», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes «Audi A6» notrieca gājēju, 1943.gadā dzimušu sievieti, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Zivju ielā, uz gājēju pārejas automašīna «VW Golf», kuru vadīja 1996.gadā dzimis jaunietis, notrieca gājēju, 1972.gadā dzimušu sievieti. Gājēja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Alūksnes novada Alsviķu pagastā 1992.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu «Seat» notrieca alni, kurš izskrēja uz ceļa. Negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Jau ziņots, ka autoceļa Valmiera-Rūjiena-Igaunijas robeža 2.kilometrā 1975.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu «VW Passat» lokanajā sakabē ar automašīnu «Toyota Corolla», kuru vadīja 1934.gadā dzimis vīrietis. Trūkstot lokanajai sakabei, «Toyota» iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu «Audi 80», kuru vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira «Toyota» vadītājs, savukārt slimnīcā ar smagām traumām nogādāts «Audi» vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta četri cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās nav cietis neviens cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu