Pie Ādažiem notikusi trīs automašīnu sadursme; cietuši seši cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Uz Ainažu šosejas pie Ādažiem ceturtdien notikusi trīs automašīnu sadursme, kurā cietuši seši cilvēki, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica.

Policija ceturtdien plkst.7.55 saņēmusi informāciju, ka Ainažu šosejas sestajā kilometrā ir sadūrušās automašīnas - «Audi», «Opel» un BMW.

Pēc Jurēvicas stāstītā, «Audi» veicis apdzīšanas manevru garām kravas automašīnai, bet aizķēris «Opel» automašīnu, kā rezultātā sadūries arī ar BMW.

Uz slimnīcu pēc avārijā gūtajiem savainojumiem nogādāts «Audi» vadītājs, kā arī trīs pasažieri. Sadursmē cietusi arī BMW pasažiere.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai BNS pastāstīja, ka negadījumā cietušie guvuši vidējus un vidēji smagus savainojumus - galvas un krūšu kurvja traumas, dažādu kaulu lūzumus, kā arī iekšējo orgānu bojājumus. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu