Apgāžoties kvadraciklam, Daugavpils novadā cietuši divi vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Daugavpils novadā, apgāžoties kvadraciklam, avārijā cieta divi vīrieši, informēja Valsts policijā.

Sventes pagasta Pumpuros 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot kvadraciklu, netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti kvadracikla vadītājs un pasažieris - 1997.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Rīgā, Kurzemes prospektā, automašīna «Audi» uz gājēju pārejas notrieca 1991.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Anniņmuižas bulvāra un Rostokas ielas krustojumā, 1949.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «VW» notrieca gājēju, 1978.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 38 avārijas, kurās cieta 14 cilvēki. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem Latvijā noformēti 228 administratīvā pārkāpuma protokoli, kā arī pieķerti septiņi dzērājšoferi

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu