Izvairoties no pretimbraucošas automašīnas, autovadītājs iebrauc grāvī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Automašīnas «Audi A4» vadītājs guvis traumas pēc tam, kā bija spiests iebraukt grāvī, lai izvairītos no pretim braucošas automašīnas, kas veica apdzīšanas manevru, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā (VP).

Policija informē, ka sestdien, plkst.15.00 Talsu novada Ģibuļu pagastā pa autoceļu Rīga – Ventspils, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Honda Prelude» un veicot apdzīšanas manevru, nepārliecinājās par manevra drošību, kā rezultātā pretim braucošās automašīnas «Audi A4», kuru vadīja 1995.gadā dzimis virietis, lai izvairītos no sadursmes nobrauca no braucamās daļas un apgāzās. Satiksmes negadījumā cietuši automašīnas «Audi A4» vadītājs un 1997.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Salacgrīvas novada Salacgrīvas pagastā autoceļa Rīga – Baltezers - Igaunijas robeža 83.kilometrā automašīna nobraukusi no ceļa braucamās daļas un iebraukusi grāvī. Cietušais 1945.gadā dzimušais vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Ventspils novada Vārves pagastā uz autoceļa P-108 virzienā no Ventspils uz Kuldīgu pie Zūrām, 1965.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu «Chrysler Voyager», un pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem nobrauca no brauktuves un apgāzās. Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Sestdien Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā pretim Biķernieku trasei notika sadursme starp automašīnu «Renault», kuru vadīja 1987.gadā dzimis vīrietis un automašīnu «BMW», kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis, kurš negadījumā guva miesas bojājumus un ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu