Satiksmes negadījumos bojā iet trīs cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne / LETA

Aizvadītās diennakts laikā satiksmes negadījumos Latvijā bojā gājuši trīs cilvēki, informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Lielvārdē, uz autoceļa Lielvārde-Rozītes notika sadursme starp automašīnu Audi, kuru vadīja 1935.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Volkswagen Jetta», kuru vadīja pagaidām nenoskaidrots vadītājs. Negadījumā cieta četri cilvēki. «Audi» vadītājs no gūtajiem miesas bojājumiem mira ceļā uz slimnīcu. Sieviete ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. 1990.gadā dzimis vīrietis no hospitalizācijas atteicās, bet sieviete ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests ziņo, ka divu cilvēku atbrīvošanai no avarējušās automašīnas bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Alūksnes novada Malienas pagastā nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu «Mazda 626» nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca elektrības stabā, kā rezultātā slimnīcā nogādāti 1975.gadā dzimis vīrietis ar dažādām traumām, kurš bija alkohola reibumā un no gūtajām traumām slimnīcā mira, kā arī 1962.gadā dzimis vīrietis un 1976.gadā dzimis vīrietis.

Arī šajā gadījumā cilvēka atbrīvošanai no avarējušās automašīnas bija nepieciešama glābēju palīdzība.

Jau ziņots, ka autovadītājs gāja bojā arī Jēkabpils novada Rubenes pagastā. Tur 1964.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volkswagen Sharan», nobrauca no ceļa. Notikuma vietā gāja bojā transportlīdzekļa vadītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu