Rīgā uz gājēju pārejas uzbrauc bērnu ratiņiem un bērnam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Rīgā, Graudu ielā, 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Land Rover» uz gājēju pārejas uzbrauca bērnu ratiņiem un bērnam, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta 2015.gadā dzimusi meitene un 2009.gadā dzimis zēns, kuri nogādāti slimnīcā. Pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas abi bērni atlaisti mājās.

Savukārt Ulbrokas ielā kāds 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Renault» uzbrauca 1956.gadā dzimušai sievietei. Arī šī gājēja pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Pārgaujas novada Stalbes pagastā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Valka, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VolksWagen», ar spoguli aizķēra 1974.gadā dzimušu velosipēdistu. Riteņbraucējs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Preiļu novadā,

Aizkalnē, nobraucot no ceļa, apgāzās un avarēja kvadracikls, kuru vadīja 1919.gadā dzimis vīrietis,

kurš cieta un tika nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Struktoru ielā, notikusi sadursme starp automašīnu «Audi», kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis, un motociklu BMW, kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Kleistu ielā, pirms Bolderājas kapiem 1957.gadā dzimis

vīrietis ar automašīnu VW nobrauca no ceļa, nolauza priedi un iebrauca bērzā.

Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Vakar notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistītas trīs automašīnas.

Cēsīs, Dzintara un Valmieras ielu krustojumā, saskrējās trīs automašīnas, kā rezultātā slimnīcā nonāca 1972.gadā dzimis vīrietis un 1943.gadā dzimusi sieviete, savukārt Rīgā, Rostokas ielas krustojumā ar Anniņmuižas ielu, notika sadursme starp automašīnām «Hyundai», «Mitsubishi» un «Volkswagen», kā rezultātā cietis «Hyundai» vadītājs, kurš atteicās no hospitalizācijas, un pasažiere - 1991.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 146 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 242 autovadītāji, bet 13 pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu